Tuesday, February 28, 2012

Chris Kabel - Fence Bench, Nijverdal

 The city of Nijverdal, in the east of the Netherlands, asked Chris Kabel to design an entrance to the city shopping area with public seating. The fence construction of the bench refers to the old farm house entrance fences, at the same time the pivoting construction allows the benches to change position. So you can take a seat opposite of each other, or move the benches to sit in a row.
Fence Bench, Nijverdal
La città di Nijverdal, in Olanda, ha commissionato a Chris Kabel il progetto di un'entrata al centro commerciale pedonale con panchine. Il progetto realizzato fa riferimento alle staccionate delle fattorie, tipiche del luogo, e aggiunge alle panchine la possibilità di essere mosse per sedersi gli uni di fronte agli altri o gli uni accanto agli altri;-)

Metal 400 / 45 / 70 cm
Manufactured by werkplaats Martin van Oel
http://www.chriskabel.com/

No comments:

Post a Comment

I love to read your comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...