Monday, November 24, 2014

Barwon House, Australia | Auhaus Architecture



Auhaus Architecture projected the addition and renovation of this tiny weatherboard beach shack in Barwon Heads, Victoria (Australia). I adore the white tiles in the kitchen
and the views on the trees. "The new house was to act as a semi-permanent residence and a holiday house for extended family. The renovation transforms the main house and adds a new guest pavilion, linked by a timber deck. Light and space are amplified within the original floor area by exaggerating the height of the gabled roof form and opening up the interiors with cathedral ceilings. Ancient tea trees surrounding the deck create a sculptural focal point for both pavilions and act in counterpoint to the strong geometry of the house."

Photography and source: Auhaus Architecture









No comments:

Post a Comment

I love to read your comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...